Upješno održana “zdrava” konferencija “Kako umom i prirodnim metodama do zdravlja?” 

5 years ago · · 0 comments

Upješno održana “zdrava” konferencija “Kako umom i prirodnim metodama do zdravlja?” 

13.04.2019. godine u sklopu 23. Sajma zdravlja u  organizaciji tvtke Lotusmedia i udruge Samo pozitivno  u Vinkovcima održana “zdrava” konferencija “Kako umom i prirodnim metodama do zdravlja?”

Na samom konferenciji sudjelovali su NLP Coach i PoY praktičar ujedno i organizator konferencije Mara Majstorović, Jasminka Šarić certificirani aromaterapeut, Ivan Bekavac proizvođač hladno prešani ulja ispred OPG Bekavac, prvostupnica socijalnog rada Iva Tadić, Ivana Strunje voditeljica bloga Organsko carstvo, prof.dr.sc.  Jovica Hardi, te mag. primarnog obrazovanja Tena Duran.

Nakon zanimljive panel diskusije, uslijedila su predavanja na kojima je bilo riječ o simbiozi biljaka i meda pri ozdravljenju koju je održao prof. dr.sc. Jovica Hardi.  Jasminka nam je objasnila sve o aromatičnim uljima i najavila novu Malu školu aromaterapije u Vinkovcima. Kroz igru kao terapiju nas je provela Iva Tadić, a za kraj muzikoterapijom oduševila Tena Duran. Osim toga sudionici su imali i pravo Points of you iskustvo, gdje su pomoću NLP coacha i PoY praktičara Mare Majstorović došli do odgovora koji su ih zanimali.

Na kraju zahvala ide i našim sponzorima Eurcu i Iločkim podrumima koji su darivali sve paneliste i predavače na “zdravoj konferenciji”

Kako je bilo na samoj konferenciji pogledajte u našoj fotogaleriji:

Categories: Uncategorized