“Pozitivan um predviđa sreću, radost, zdravlje i uspiješan ishod svake situacije i akcije.”

Udruga je u svom djelovanju samostalna.

Udruga je neprofitna pravna osoba upisana u registar udruga Republike Hrvatske.

Udruga je osnovana s ciljem djelovanja prvenstveno na području Vukovarsko-srijemske županije, a potom na području Republike Hrvatske i inozemstvu.

Image

Ovom stranicom želimo vam skrenuti pažnju na sve pozitivne događaje, manifestacije i pravovremeno vam najaviti događanja koja utječu na kvalitetu vašeg života.

Želja nam je pratiti sve pozitivne aktivnosti te podržati srodne udruge u nastojanjima da suradnjom dođemo do još boljih rezultata. Na ovoj stranici možete pronaći sve dosadašnje aktivnosti udruge SAMO POZITIVNO.

Image
Image

Pogledajte naš video

Podržite našu kampanju za treću životnu dob!

02:40

Naša povijest

21.09.2017

Osnovani

Udruga Samo pozitivno osnovana je 21.09.2017. godine

24.10.2017

Početak kampanje Neka je treća sreća

Širiti pozitivan stav u današnje vrijeme nije lako, no širiti ga među ljudima treće životne dobi i koji su na zalasku svog života je čarolija koju želimo podijeliti s vama.

24.11.2017

Završetak kampanje "Neka je treća sreća"

Uspješna Crowdfunding kampanja „Neka je treća sreća!“, Udruge Samo pozitivno iz Vinkovaca nakon mjesec dana zaključena je s današnjim danom i sljedećim financijskim rezultatom – na platformi Generosity prikupljeno je 4.580 $ i podržano od strane 53 donatora (backera), dok je izvan platforme na sam žiro-račun udruge za kampanju uplaćeno 29.185,00 kn.

28.04.2018

Kako umom i prirodnim terapijama do zdravlja?

Uspješno smo održali iskustvenu konferenciju „Kako umom i prirodnim terapijama do zdravlja?“:

Zagreb je dobio svoju prvu iskustvenu konferenciju o mentalnom i fizičkom zdravlju – s predavačima koji su čarobnjaci novog doba u coachingu i prirodnim terapijama i sudionicima koji su sva znanja s veseljem primili spremni da ih šire dalje.

11.09.2018

Forum kulture i edukacije

U Vinkovcima je uspješno održan  7. po redu Forum kulture i edukacije u sklopu 53.Vinkovačkih jeseni s temom „Baština kao kulturni kapital i ekonomski izvor“ .

01.10.2018

Medijska pismenost: Kako (pro)čitati medije?

Održavanje radionica namijenjenih učenicima prvih razreda srednjih škola. Radionice imaju za cilj razviti svijest mladih o sigurnosti i privatnosti na društvenim mrežama, odgovornom online ponašanju kao i da ih educiraju o načinima na koje mogu  iskoristi društvene mreže i nove medije za svoj rad u školi i u budućnosti.

13.04.2019

“Kako umom i prirodnim metodama do zdravlja?”

U sklopu 23. Sajma zdravlja u  organizaciji tvtke Lotusmedia i udruge Samo pozitivno  u Vinkovcima održali smo “zdravu” konferenciju “Kako umom i prirodnim metodama do zdravlja?”

08.06.2019

“Kako umom i prirodnim metodama do zdravlja?”

U Zagrebu je nakon godinu dana iznova održana zdrava konferencija o mentalnom i fizičkom zdravlju – sa stručnjacima i predavačima koji su nošeni na valu pozitivne psihologije, coachinga, aromaterapije, wellnessa, zdrave prehrane i holističkog pristupa zdravlju, podijelili svoje znanja sudionicima i zajedno ga proširili diljem Hrvatske.

17.09.2019

Forum kulture i edukacije

U pozitivnom ozračju 54. Vinkovačkih jeseni uspješno je održano još jedno izdanje 8. po redu Foruma kulture i edukacije FORKED, u organizaciji udruge Samo Pozitivno na  temu: „Povijesni izvori u stvaranju novih vrijednosti kulture i baštine“.

14.12.2019

Promocija kalendara “Slavonija u srcu” uz božićno druženje

Udruga Samo pozitivno po prvi put je izdala svoj Pozitivan kalendar u kojem možete pronaći prekrasne slavonske motive amaterskog fotografa Vinkovčanina Tomislava Jonjića.

Upoznajte naš tim

Image

Mara Majstorović

Image

Rajna Šimunić

Image

Roberta Mesić

Image

Jasminka Šarić