Forum kulture i edukacije

6 years ago · · 0 comments

Forum kulture i edukacije

Dobro nam došli na Forum kulture i edukacije u organizaciji udruge www.samopozitivno.hr na temu “Baština kao kulturni kapital i ekonomski izvor!

Uz vrlo interesantne gošće moći ćete čuti predavanje Mirne Levaković Lombarović i razgovorati s njom na temu isplativosti ulaganja u kulturnu baštinu i njezinu zaštitu kao važan čimbenik za prepoznavanje, definiranje i afirmaciju kulturnog identiteta naroda.

U povijest i u Slavoniju 80-tih će nas vratiti naša draga gošća iz Zagreba, rođena Slavonka, poznata retoričarka Mirela Španjol Marković, a malo dublje u povijest direktorica turističke zajednice Martina Matković.

Mirela će nam se predstaviti sa svojim nedavno izašlim zavičajnim“, “svevremenskim i „sveljudskim“ romanom znakovita naslova DRUGI PERON, ČETVRTI KOLOSIJEK uz moderiranje predsjednice udruge Mare Majstorović.

Kroz ovo dvosatno druženje za koje smo sigurni da će prštati od emocija i ženske energije, želimo zajedno prenijeti poruku važnosti čuvanja baštine i povijesnog nasljeđa ali i potrebu korištenja tog blaga s ciljem promicanja slavonskih kulturnih vrijednosti.

U sklopu foruma koji je uz pomoć Grada Vinkovaca za sudionike BESPLATAN, moći ćete uživati u predivnom prostoru novouređene kavane restorana Orion u sklopu hotela Slavonija kojeg će vam predstaviti domaćica Kristina Dukanović direktorica hotela ali i čuvarica povijesnog nalazišta koje se nalazi u sklopu hotela i o kojem će nam ona govoriti .

Prijava je obavezna na mail info@lotusmedia.hr
Vidimo se!

Categories: Uncategorized