Promocija kalendara “Slavonija u srcu” uz božićno druženje

3 years ago · · 0 comments

Promocija kalendara “Slavonija u srcu” uz božićno druženje

Dobro nam došli na božićno druženje i promociju Pozitivnog kalendara “Slavonija u srcu!” u organizaciji članova udruge Samo pozitivno.

Udruga Samo pozitivno prvi put ove godine izdaje svoj Pozitivan kalendar u kojem možete pronaći prekrasne slavonske motive amaterskog fotografa Vinkovčanina Tomislava Jonjića.

Slavonija u srcu je konceptualno zamišljena kao serijal motivirajućih fotografija koje će vas odvesti umom u prirodu i povezati vas s predivnim motivima koji će u vama probuditi sjećanja i emocije ljubavi prema slavonskome kraju.

Pogledom na trenutak potaknite se na djelovanje i neka vam vrijeme pričinjava zadovoljstvo.

Kupovinom kalendara, donirati ćete sredstva udruzi s namjerom da 2020.g. ponovo stipendiramo jednog nadarenog učenika na manifestaciji Znanost za mlade u Vukovaru, ali i nabavimo materijale za naše kreativne i besplatne radionice kojima potičemo proaktivnost i kreativnost.

Kroz druženje obavit ćemo i aukciju uramljenih slika sa likovne kolonije koju je udruga organizirala za vrijeme Vinkovačkih jeseni kroz manifestaciju Forum kulture i edukacije.

Uz još neka iznenađenja, očekujemo vas u što većem broju i radujemo se druženju na kojem ćemo se oprostiti sa starom 2019.g. i razgovarati o planovima i 2020.g.

Za vas koji ne možete doći, najpozitivniji kalendar možete naručiti na web shopu klikom ovdje

Categories: Uncategorized