Promocija kalendara “Slavonija u srcu” uz božićno druženje

3 years ago · · 0 comments

Promocija kalendara “Slavonija u srcu” uz božićno druženje

Vinkovačka udruga Samo pozitivno prvi put ove godine izdaje svoj Pozitivan kalendar u kojem možete pronaći prekrasne slavonske motive amaterskog fotografa Vinkovčanina Tomislava Jonjića.

Promocija je održana u prekrasnoj atmosferi Kavane Orion gdje smo osim promocije imali priliku posjetiti i izložbu slika s likovne kolonije koju je udruga Samopozitivno organizirala u sklopu Foruma kulture i edukacije koja je također prodajnog karaktera s namjerom prikupljanja sredstava za iduće akcije.

Godinama organiziramo edukativne radionice na kojima promoviramo uspješne pojedince u našoj sredini i učimo naše sugrađane poslovnim i životnim vještinama. Gospodina Tomislava smo modelirali na jednoj od naših instant radionica uz čaj “Use the time for Tea” kao primjer dobre prakse i umirovljenika koji je razvio svoj hobi i koji živi svoju strast. Iza toga se rodila ideja da od njegovih fotografija napravimo kalendar čijom bi prodajom udruga sakupila novčana sredstva koja bi usmjerili u novčani fond za darovitu djecu i stipendiju jednog uspješnog učenika na manifestaciji Znanost za mlade koja će se održati 2020.g. po 4. put. “, istaknula je Mara Majstorović predsjednica Udruge Samopozitivno.

Uz promociju pozitivnog kalendara “Slavonija u srcu” mogli ste kupiti i “Pozitivan planer za vidljiv rezultat” s alatima koji vas uče kako doći do cilja i knjigu “Svjetlosna godina” koja podučava kako razmišljati u nevolji, a pripremljeni su i božićni sapuni za sve posjetitelje po pristupačnim cijenama.

“Jako sam ponosan i sretan što su prepoznali moje fotografije i odlučili se napraviti kalendar. To je vrlo ozbiljna Udruga s kojom imam prijateljske odnose i nadam se da ćemo opet surađivati. Slike u kalendaru su uslikane u istom tom mjesecu u kojem stoje na kalendaru. Trudio sam se što bolje prikazati svaki mjesec, od siječnja do prosinca. Nadam se da će se ljudima svidjeti”, ističe Tomislav Jonjić, autor fotografija.

Kalendar možete kupiti i na sljedećim mjestima: Lotusmedia doo, Duga 61, 1. kat od 9,00 do 17,00 svaki radni dan, Turistička zajednica grada Vinkovaca, i Web shop portala www.samopozitivno.com. Požurite, broj kalendara je ograničen.

Categories: Uncategorized