Vrijeme je za “MALU ŠKOLU AROMATERAPIJE” !

4 years ago · · 0 comments

Vrijeme je za “MALU ŠKOLU AROMATERAPIJE” !

Vrijeme je za “MALU ŠKOLU AROMATERAPIJE” !
Upisujemo 4. generaciju!

Ova interaktivna 2-djelna radionica aromaterapije i prirodne kozmetike namijenjena je svima koji su zainteresirani za prirodno ublažavanje tegoba uslijed različitih zdravstvenih stanja, njegu kože i prirodno održavanje doma, bez obzira na predznanje.

Na radionici će se obraditi teme kao što su pojam aromaterapije, prednost prirodne kozmetike nad komercijalnim proizvodima, djelovanje eteričnih i biljnih ulja u njezi kože, zdravlja obitelji te održavanja doma čistim bez upotrebe štetnih kemikalija. Poseban naglasak je na sigurnoj upotrebi eteričnih ulja u svakodnevnom životu.

Radionica “Mala škola aromaterapije” podijeljena je u dvije tematske cjeline,od kojih je prva na temu:

– UPOZNAVANJE S ETERIČNIM ULJIMA I OSNOVE PRIMJENE
08.02. 2020. od 9 do 13 sati
U teorijskom dijelu polaznici će naučiti što su to i kako djeluju eterična ulja, te kako se sigurno primjenjuju, dok će u praktičnom dijelu polaznici naučiti kako napraviti opuštajuću uljnu kupku, opuštajuće ulje za masažu, ulje za masažu bolnih i umornih mišića, personalne inhalere protiv glavobolje, mučnine, za smirenje, njegujući balzam za usne, ljekovite biljne masti.. Svaki će polaznik imati priliku osobno napraviti neki od pripravaka, a na kraju će dobiti vlastoručno napravljen aromaterapijski proizvod za kućnu uporabu.

Druga tema :
– AROMATERAPIJA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU
__ . 03. 2020 od 9 do 13 sati
U ovoj temi obraditi ćemo pojam aromaterapije, latinska imena i nazive eteričnih ulja i bilja koje koristimo, terapijsku listu ulja, naučit ćemo sve o prezervativima, kao i o biljnim uljima i maslacima “nosačima” U praktičnom dijelu ove cjeline izradit ćemo kreme u toploj i/ili hladnoj pripremi,piling i sol za kupanje, kremu za varikozne vene i ispucale kapilare,anticelulitni losion/kremu,ulje protiv modrica…
Upoznat ćemo se i sa svojom kožom, te sa iritacijama kože.

Trajanje svake tematske cjeline je 4 sata, sa uključenom pauzom.

Po završetku svaki će polaznik dobiti certifikat kojim se potvrđuje završetak aromaterapije za osobnu upotrebu, a uključeni su i pregledni pisani materijali i svi spravljeni proizvodi, kao i osvježenje toplim i hladnim napicima, te malim zalogajima u pauzi.

✓ broj polaznika: 2 do 12
✓ radionica je aktivnog karaktera: očekujemo pitanja i vaše potpuno sudjelovanje
✓ ponijeti bilježnicu i olovku

Cijena jednog modula iznosi 400 kn, za članove udruge “Samo Pozitivno” 350 kn.

Voditeljica radionice je Jasminka Šarić,certificirana aromaterapeutkinja

Zbog ograničenog broja polaznika obavezna je prijava na broj telefona 032/334-443 ili
e-mail: info@lotusmedia.hr ili uplata kotizacije na:
Udruga Samo pozitivno
Duga ulica 61, Vinkovci
IBAN: HR4423400091110892810
Opis plaćanja: Donacija

Categories: Uncategorized