U planu slikovnica koja bi djecu učila o baštini i povijesti Oriona

4 years ago · · 0 comments

U planu slikovnica koja bi djecu učila o baštini i povijesti Oriona

Udruga ‘‘Samo pozitivno‘‘ održala je redovnu izvještajnu skupštinu kako bi analizirala rad u prošloj godini te planove za ovu godinu u nazočnosti vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića.

– Iza nas je vrlo uspješna godina, posebno raduje činjenica da nam se članstvo povećava, a imali smo mnogo aktivnosti. Forum edukacije i kulture održavamo kako bi promovirali kulturnu baštinu Vinkovaca, imali smo i promociju kalendara Tomislava Jonjića, kao i niz predavanja i kreativnih radionica. Kad govorimo o planovima za ovu godinu, cilj nam je izdati dječju slikovnicu kako bi djecu učili o baštini i povijesti Oriona. Osim toga, imamo jako mnogo planova u ovoj godini.

Uglavnom promičemo pozitivne vrijednosti i kulture i baštine, ali i znanosti i obrazovanja, svega onoga što čini jednu vrijednost cjeloživotnog obrazovanja. Organizirali smo i pomoć za Australiju, gdje su životinje nastradale od požara, a prikupljeno je 60 kilograma opreme – rekla je Mara Majstorović, predsjednica Udruge ‘‘Samo pozitivno‘‘.

Prema riječima vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića, Udruga ‘‘Samo pozitvno‘‘ širi jedan pozitivan smjer, i to je jako važno za lokalnu zajednicu, klimu unutar grada, kao i razvoj gospodarstva.

Izvor: Glas Slavonije

Categories: Uncategorized